Magyarországi Referenciarendelője


Üdvözöljük honlapunkon!

Precíz, minőségi, de megfizethető kezelést szeretne profiktól?

Jó helyen jár!

Jól felszerelt rendelőben, Budapest egyik központi helyén, a Móricz Zsigmond körtéren várjuk kedves betegeinket.


Szolgáltatásaink

Mikroszkópos kezeléseinkben bízhat, legyen szó gyökérkezelésről, tömésről, fogpótlásról.


Ide kattintva megismerkedhet kezeléseinkkel.

Rólunk írták
 

Filozófiánk

Holisztikus


Egy fontos szó, amelyet megtalálunk az idegen szavak szótárának H betűjénél: „Az a gyógyítási mód, melynél figyelembe veszik a beteg értelmi, fizikai és szociális állapotát is.”

Holisztikus. Számunkra a szó másik jelentésének van nagyobb jelentősége: „Összességre, teljességre, az egészre törekvő.”

Számunkra fontos, hogy a páciensünk panaszát az egész szervezetet tekintetbe véve gyógyítsuk meg úgy, hogy fogászati problémáját a funkció és esztétika szem előtt tartva a lehető legtöbbet hozzuk ki az adott szituációból.


Szolgáltatásaink

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés akkor szükséges, ha a fogban lévő ideg begyullad, vagy egy mély szuvasodás (vagy baleset) következtében elhal. Máskor pedig már elkészült gyökértöméseket kell kicserélni, korrigálni.
További információk >>

Implantátumok

Sajnos vannak olyan esetek, amikor a fogat még gyökérkezeléssel sem lehet megmenteni. Ilyenkor a fogat el kell távolítani. Az implantátumok segítségével van lehetőség az eltávolított fogak pótlására, hogy a rágásról se kelljen lemondani.
További információk >>

Szájsebészet

Amikor a hagyományos beavatkozások (pl. a gyökérkezelés) nem járnak sikerrel, akkor előfordulhat, hogy szájsebészeti beavatkozásra van szükség. Rendelőnk rendelezik a megfelelő feltételekkel ahhoz, hogy az ilyen beavatkozásokat is el tudjuk végezni.
További információk >>

Mikroszkópos gyökérkezelés

Egy teljesen új perspektívát nyit meg számunkra, ha a kezeléseket mikroszkóp segítségével végezzük el. Ezzel a technikával olyan fogakat is meg lehet menteni, amik a hagyományos módszerrel korábban menthetetlennek tűntek.
További információk >>

Fogtömés

Ha időben veszünk észre egy kezdődő szuvasodást, akkor még a gyökérkezelés vagy más komolyabb beavatkozások előtt lehetőség van egy egyszerű töméssel megoldani a felmerülő problémát, megszüntetni a fájdalmat.
További információk >>

Szájhigéniás kezelés

A fogágy-betegség ma Magyarországon népbetegségnek számít. A fogágy folyamatos krónikus gyulladása a fog elvesztéséhez vezethet. Szerencsére a megelőzésre van lehetőség: a lerakódott fogkő eltávolítását is vállaljuk!
További információk >>


Elérhetőségeink

Személyesen:
Budapesten, a Móricz Zsigmond körtértől fél perc sétányira találhatod meg rendelőnket, a Villányi út 1. szám alatt.

Megközelítés:
Busszal: 7, 27, 33, 107, 240, 253
Villamossal: 6, 17, 19, 41, 47, 49, 56, 61
Metróval: M4

Emailen vagy telefonon:
Amennyiben bármilyen kérdésed van, keress minket nyugodtan az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: info@endodent.hu
Mobil: +36 20 354 5599
Vezetékes: +36 1 365 0601

 

 
-2015 Endodent-